Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier


Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.Wat wilt u doen?

Werving & Selectie

Talenten voor uw bedrijf

​Recruit a Student België heeft een unieke database opgebouwd vol potentiële topwerknemers voor uw bedrijf.  Studenten waarvan wij niet alleen weten wat ze kunnen, maar ook dat ze een werkmentaliteit als geen ander hebben. Dat bespaart u veel kostbare tijd in uw zoektocht naar de ideale kandidaat voor een openstaande functie of eenmalige opdracht.

Onze studenten doen graag nuttige werkervaring op binnen uw bedrijf. Zo kunnen ze zichzelf ontwikkelen en zich onderscheiden van anderen.

Bedrijven zijn continu op zoek naar nieuwe talenten. Recruit a Student staat 100% in voor deze zoektocht. Onze accountmanagers zijn dagelijks bezig met het werven en selecteren van potentiële toppers. Doordat er dagelijks nieuwe studenten binnenkomen, kunnen wij ervoor zorgen dat bedrijven in korte tijd aan onze talentvolle studenten worden voorgesteld.

Prijs en kwaliteit

Bij ons betaalt u voor de service en kwaliteit. Recruit a Student hecht veel belang aan de relatie tussen werknemer en werkgever. We stellen u alleen kandidaten voor die we zelf  hebben getest en persoonlijk hebben gesproken. Tijdens dat proces kijkt u uiteraard met ons mee. U bent degene die uiteindelijk bepaald met welke studenten u wilt werken en welke u beter wilt leren kennen. Wij garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Garantie voor succes

Uw vakkennis in combinatie met onze database is een garantie voor een snel en efficiënt werving-en-selectietraject. Als u meer wilt weten of vragen heeft, brengen wij u graag in een persoonlijk gesprek op de hoogte. U kan altijd contact opnemen met ons om een afspraak vast te leggen.

Wilt u meer weten? Neem zeker contact met ons op. Wij maken u wegwijs in de wereld van de talentenwerving en wat dit op zowel korte als lange termijn kan opleveren voor uw bedrijf.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Kwaliteit
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten Flexibiliteit
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Continuïteit
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Kostenbesparing
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Tijdsbesparing

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten
Recruit a Student
Volg ons
Volg Recruit a Student op Facebook
Volg Recruit a Student op Instagram
Volg Recruit a Student op LinkedIn
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden