Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier


Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.Wat wilt u doen?

Poolmanagement

Flexibele studenten

Schommelingen in de drukte, het komt veel ondernemingen bekend voor. De ene maand wordt er een record omzet gedraaid en de andere maand loopt het rustig binnen de onderneming.

Door te werken met een flexibele pool waarin kandidaten iedere week hun beschikbaarheid aangeven, kunnen wij voor u heel makkelijk in iedere fase van drukte voldoende en geschikt personeel uitzenden. Zo voorkomt u dat u vast zit aan overbodig personeel, wanneer u deze krachten niet nodig heeft. Door gebruik te maken van onze poolmanagementservice bezorgen we u talentvolle kandidaten, enkel en alleen wanneer u ze nodig heeft!

Poolsamenstelling

Een goede planning is van groot belang. Met onze uitgebreide planningssystemen kunnen wij altijd en overal de ideale kandidaat voor u inplannen. Zo halen we het maximale uit onze huidige pool. Natuurlijk kunnen we ook een nieuwe pool voor u samenstellen. Dankzij onze grote database vol gemotiveerde en getalenteerde krachten is dit voor ons geen probleem. Ook op dat gebied is onze dienstverlening dus kwalitatief goed en betrouwbaar.

Gemotiveerde studenten

Recruit a Student heeft een database vol gemotiveerde jobstudenten, uit verschillende hogescholen en universiteiten. Ze doen graag nuttige werkervaring op, om zich voor te bereiden op hun toekomst. U krijgt al deze ambitieuze mensen tot uw beschikking, tegen een tarief dat past bij de job in uw branche. Met een diploma op zak, kan de student eventueel bij u aan de slag zonder nog ingewerkt te worden.

DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Kwaliteit
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten Flexibiliteit
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Continuïteit
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Kostenbesparing
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Tijdsbesparing

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten
Recruit a Student
Volg ons
Volg Recruit a Student op Facebook
Volg Recruit a Student op Instagram
Volg Recruit a Student op LinkedIn
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden