Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier


Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze werkstudent, straks uw vaste toptalent.Wat wilt u doen?

Uitzenden

De ideale match tussen ons talent en uw bedrijf.

Wanneer kiest u voor uitzendkrachten?

Komt u handen te kort in drukke dagen, bij langdurige ziekte van werknemers of heeft u gewoon extra werkkrachten nodig? Dan heeft u mensen nodig die snel beschikbaar zijn, een minimale inwerktijd nodig hebben en maximaal resultaat opleveren. Dat is exact waar wij voor zorgen! Recruit a Student België heeft een bestand van duizenden studenten uit verschillende opleidingen, hogescholen en universiteiten. Door zorgvuldige screening verzekeren wij dat we ambitieuze kandidaten kunnen leveren, die van aanpakken weten en klaar zijn om hard te werken.

Praktisch uitzendproces

We hebben het uitzendproces door de jaren heen sterk geoptimaliseerd, om het zo praktisch mogelijk te maken voor u. Met een persoonlijke inlogcode krijgt u toegang tot onze digitale omgeving en de Poolmanager-app. Daarin vindt u alle info over elk project terug. U kan zeven dagen per week en 24 uur per dag volgen wie waar en wanneer ingepland staat. Met de app kan u ook nieuwe aanvragen doorgeven.

Wilt u liever een persoonlijke aanpak? Dan kan u natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen met onze vestiging in Antwerpen.

Waarom uitzenden?

Op de eerste plaats, is het werken met Recruit a Student tijdbesparend. Geen CV’s meer doorzoeken, kandidaten afwijzen of referenties checken. Wij nemen de werving en selectie op ons en sturen alleen de beste kandidaten voor de functie naar u.

Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar. Zo heeft u de mogelijkheid om de studenten alleen in te zetten wanneer u ze echt nodig heeft. U hangt niet vast aan een vast contract en betaalt daardoor alleen de werkelijk gewerkte uren. Recruit a Student zorgt ook voor de verloning van de uren en de begeleiding van alle studenten.

Daarnaast willen onze studenten graag nuttige werkervaring op doen in het bedrijfsleven. Zij zijn gemotiveerd, intelligent en leergierig. Onze jobstudenten hebben een topmentaliteit. Uiteraard is het ook een mogelijkheid dat een student doorgroeit tot vaste kracht binnen uw bedrijf. Op die manier bespaart u kosten voor het inwerken en vinden van nieuwe, vaste medewerkers. Bent u geïnteresseerd in een uitzendkracht? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen!

  Ook gevonden:

   

Uitzenden
De ideale match tussen ons talent en uw bedrijf.
Werving & Selectie
Poolmanagement
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Voordelen op een rij
Kiezen voor uitzendkrachten van Recruit a Student brengt veel voordelen met zich mee! We zetten er een paar voor u op een rij:
Contact opnemen
Privacy Statement
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Services
About Recruit a Student Belgium
About our start-up, approach and future vision
Join our club
About our start-up, approach and future vision
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Bedankt voor je inschrijving!
Een van onze accountmanagers neemt zo snel mogelijk contact met je op!
DE VOORDELEN
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Kwaliteit
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten Flexibiliteit
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Continuïteit
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Kostenbesparing
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Tijdsbesparing

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:

Recruit a student foto
Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten
Recruit a Student
Volg ons
Volg Recruit a Student op Facebook
Volg Recruit a Student op Instagram
Volg Recruit a Student op LinkedIn
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden