Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
LocatieAntwerpen
NiveauProfessionele Bachelor
Uren24-38

Stagiair(e) uitzendbureau Antwerpen

De job

Vind jij het leuk om in een dynamische omgeving te werken waar elke dag weer vol staat met nieuwe uitdagingen? dan hebben wij misschien wel de leukste stageplek!
 
Bij Recruit a Student werken we met kleine teams waarin we het belangrijk vinden dat iedereen alle taken kan uitvoeren. Als stagiaire zal je dus een volledig onderdeel zijn van het team en betrokken worden bij alle werkzaamheden. Werken bij Recruit a Student staat gelijk aan gezellig, dynamisch en informeel. 

Naast de veelzijdige werkplek is Recruit a Student een groot voorstander van een goede onderlinge relatie met collega's; zo gaan wij regelmatig een hapje eten of een drankje doen met de collega's en organiseren wij 2 bedrijfsuitjes per jaar. Uiteraard is dit alles geheel vrijblijvend. Is jouw interesse gewekt om bij Recruit a Student stage te komen lopen, laat het ons dan weten en solliciteer direct middels onderstaande button!
 

Jouw profiel

  • minimaal 3 dagen beschikbaar

Het bedrijf

Recruit a Student is een uitzendbureau voor studenten, gelegen in Antwerpen. Ons doel? De perfecte match vinden tussen getalenteerde, ambitieuze en flexibele studenten en bedrijven. Dankzij onze database van duizenden studenten kunnen we zorgvuldig de juiste kandidaten selecteren voor uw bedrijf. Bij Recruit a Student België houden we van een persoonlijke aanpak. We kennen al onze studenten en weten waar hun kwaliteiten liggen. Op die manier kunnen we snel en gemakkelijk de beste studenten selecteren, die perfect in het profiel van de gevraagde functie passen. We streven er naar om voor iedereen een toffe en studie-gerelateerde studentenjob te vinden.

Overige info


Geplaatst op 2020-09-24

Contactgegevens

 
 
Recruit a Student
Volg ons
Volg Recruit a Student op Facebook
Volg Recruit a Student op Instagram
Volg Recruit a Student op LinkedIn
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden