Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een écht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenjob


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Over Recruit a Student België

Over onze opstart, aanpak en toekomstvisie.

In 2016 startte het verhaal van Recruit a Student België. Het begon allemaal vanuit Breda. We werkten van daaruit voor werkgevers in België.

Al snel stroomden de opdrachten binnen en werd het tijd om een kantoor te zoeken in België. Niels Heshof, de zaakvoerder, kreeg van Jaap Dietz en Remco Beijer de kans om deze uitdaging aan te gaan. Na vele meetings en afspraken gingen ze eind 2016 samen op zoek.  Ze vonden een prachtig kantoor in Antwerpen op het Eilandje. Een echte schot in de roos, aangezien de ligging fantastisch is.

Voor Niels ging er een nieuwe wereld open. Voor hij begon aan dit grote avontuur, werkte hij als sportleraar voor jongeren. Hij voerde in Brabant verschillende sportprojecten uit. Maar het werd tijd voor iets nieuws.

Hij is ongelofelijk blij dat hij die uitdaging is aangegaan. Het werken met jonge studenten en toffe collega’s geeft hem dag in dag uit enorm veel energie!

Elke dag ziet er anders uit. Er is altijd weer iets nieuws te beleven en het is bij ons nooit een saaie boel! Het ene moment zijn we intake-gesprekken aan het voeren met nieuwe studenten, het andere moment staan we met onze voeten in de modder op Tomorrowland. Tussendoor hebben we meetings met potentiële klanten en staan we continu in contact met onze studenten en werkgevers.

Wat het nog eens extra leuk maakt, is dat we jonge studenten kansen geven om open te bloeien en te werken aan hun toekomst. Werkgevers krijgen het talent van morgen vandaag in huis.

Dat is een volledig nieuw aspect in België, zowel voor bedrijven als studenten. Wij als Recruit a Student grijpen die kansen dan ook volledig. We krijgen meer en meer nieuwe aanvragen van bedrijven. Ook komen er dagelijks nieuwe en ambitieuze studenten langs op ons kantoor om zich in te schrijven.

Voor ons, Recruit a Student, is het heel belangrijk om elke dag met plezier te gaan werken. We zitten samen met een fantastisch en bruisend team op kantoor. Het plezier dat we beleven op de werkvloer is dan ook duidelijk te zien in alles wat we bereiken en dat willen we altijd zo houden!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
Recente vacatures
 

Handige tools van Recruit a Student

Online agenda
Snel kijken wanneer je staat ingeroosterd, eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven en reageren op de nieuwste vacatures. Je regelt het bij ons met één app.


Leuke collega's
Collega’s maken het werk leuk en de allerleukste collega’s komen natuurlijk uit je eigen netwerk. Daar belonen wij je dankbaar voor want met MY Recruit verdien je cadeaus als je vrienden, familie, klasgenoten of andere kennissen aandraagt. Lees hier meer over de MY Recruit app.

Recruit a student foto

Recruit a Student
Volg ons
Volg Recruit a Student op Facebook
Volg Recruit a Student op Instagram
Volg Recruit a Student op LinkedIn
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden