Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een écht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenjob


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Join our club

We vinden het altijd leuk wanneer iemand ons bruisende RAS-team wilt versterken! Ben je gemotiveerd, communicatief en heb je een profiel dat perfect in ons concept past? Lijkt het je leuk om samen in ons kantoor in Antwerpen te werken? Twijfel niet om contact op te nemen met ons.

Accountmanagers

Ben je enthousiast, proactief en georganiseerd? Lijkt het je leuk om de juiste match te vinden tussen student en opdrachtgever? We zijn af en toe op zoek naar nieuwe accountmanagers. Heb je interesse in deze functie? Mail dan je cv en motivatiebrief naar info@recruitastudent.be.

In deze job heb je enorme afwisseling. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de uitbreiding van het klantenbestand, het inschrijven van nieuwe studenten, het maken van planningen en de juiste kandidaten selecteren voor onze opdrachtgevers. Je bent de oren en ogen van onze organisatie.

Stagiairs

We verwelkomen graag stagiairs die binnen onze bedrijfscultuur passen: opgewekt, flexibel, leergierig en natuurlijk in het bezit van sterke communicatieve vaardigheden!

Wij hebben zowel meeloop- als afstudeerstages voor bedrijfseconomische richtingen en HR- en communicatierichtingen. Een onvergetelijke en leerzame ervaring verzekerd!

Heb je interesse? Mail ons op: info@recruitastudent.be met je cv en je motivatiebrief.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
Recente vacatures
 

Handige tools van Recruit a Student

Online agenda
Snel kijken wanneer je staat ingeroosterd, eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven en reageren op de nieuwste vacatures. Je regelt het bij ons met één app.


Leuke collega's
Collega’s maken het werk leuk en de allerleukste collega’s komen natuurlijk uit je eigen netwerk. Daar belonen wij je dankbaar voor want met MY Recruit verdien je cadeaus als je vrienden, familie, klasgenoten of andere kennissen aandraagt. Lees hier meer over de MY Recruit app.

Recruit a student foto

Recruit a Student
Volg ons
Volg Recruit a Student op Facebook
Volg Recruit a Student op Instagram
Volg Recruit a Student op LinkedIn
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden