Die pet past ons allemaal!

Gemak dient de mens. De leukste studentenbaan in een paar overzichtelijke stappen. In een paar klikken of tikken, ben je helemaal up-to-date! Lees meer>

Studentenwerk

Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob? Recruit a Student biedt jou een ruime waaier aan van verschillende jobs. Zo sta je de ene dag op een festival en kan je een week later administratieve taken doen in de financiële dienstverlening. Wij hebben altijd een leuke studentenjob voor jou! Je kan zelf je dagen en uren inplannen waardoor we erg flexibel werken. Je kan het dus makkelijk combineren met je studie. Door de ervaring die je nu al oploopt zal je je later onderscheiden op de werkvloer.

Wij zorgen altijd voor de perfecte match tussen jou en het bedrijf. Doordat wij na jouw inschrijving een uitgebreid intakegesprek met jou voeren, weten we waar jouw interesses liggen en in welk vakgebied jij graag wilt doorgroeien. We proberen dan ook een bedrijf te vinden die in het vakgebied van jouw voorkeur werkzaam is. Zo maken wij zowel jou als het bedrijf blij!

Door ons ruime aanbod wordt je ingezet op verschillende opdrachten. Je leert verschillende bedrijven kennen en je bouwt een groot netwerk op. Daarnaast is het erg leuk om iedere keer nieuwe mensen te leren kennen. Iedere werkdag is anders, daarom blijft het net zo leuk!

Wil jij graag leuk, flexibel, afwisselend studentenwerk en doe je graag relevante werkervaring op? Maak dan nu een afspraak via info@recruitastudent.be

De voordelen

check FLEXIBELE WERKTIJDEN
check RELEVANTE WERKERVARING
check BEDRIJVEN LEREN KENNEN
check AFWISSELEND WERK
check VEEL VACATURES OP ÉÉN PLAATS