Stage & Bemiddeling

De ideale stagiair

Voor studenten is het van belang dat ze tijdens hun studie ervaring op doen in het echte bedrijfsleven. Doordat er aan de aanbodzijde van de arbeidsmarkt de laatste jaren veel krapte is en de vergrijzing ook mee speelt wordt het voor ondernemingen steeds moeilijker om in een vroeg stadium een toekomstig talent naar hun organisatie te halen. De stagebemiddeling van Recruit a Student kan hier tijdig op inspelen. Doordat wij dagelijks op zoek zijn naar jonge talenten die we kunnen plaatsen bij verschillende ondernemingen kunnen wij effectief en snel inspelen op de vraag naar stagiairs. Als bemiddelingsbureau doen wij al een goede werving en selectie onder onze studenten zodat wij zeker weten dat we gemotiveerde, hard werkende studenten in onze pool hebben. We hebben dus een grote database die we altijd up to date houden met de beste cv’s.

Natuurlijk wilt u de ideale kandidaat voor de invulling van uw stageplaats. Recruit a Student heeft de kennis én de studenten in huis om die voor u te vinden. Dit vanwege de grote hoeveelheid (nieuwe) studenten die zich aanmelden in combinatie met het feit dat wij ‘onze’ studenten door en door kennen. Wij hebben voor u het kaf reeds van het koren gescheiden. Bent u geïnteresseerd in de stagebemiddeling van Recruit a Student? Vul dan het offerteformulier in op onze website. Recruit a Student geeft u dan een passend advies. Zijn er nog onduidelijkheden en heeft u daar vragen over of maakt u graag een persoonlijke afspraak? Vul dan het bel me terug formulier in op onze website. Een van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden of een persoonlijke afspraak te maken.

Bel mij terug

Perfecte match!

Door onze talentvolle aanpak zorgen wij voor de ideale match tussen talent en organisatie. Op deze manier proberen wij een bijdrage te leveren aan een goed verloop binnen de arbeidsmarkt. Doordat wij in veel verschillende branches actief zijn is er altijd wel een student die binnen uw bedrijf past. Op dit moment zijn wij onder andere actief in de zorg, ICT, techniek, autmotive, logistiek, zakelijke- en financiële dienstverlening. Om meer te weten te komen over hoe wij aan onze talenten komen, hoe we talent binnen uw onderneming kunnen inzetten en wat uw onderneming nodig heeft, kunt u uiteraard meer informatie opvragen op onze offerte pagina.

Recruit a Student zet de opdrachtgever centraal. Van daar uit gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Door onze landelijke dekking en ruime praktijkervaring, hebben wij de mogelijkheid landelijk de krenten voor u uit de pap te halen. Wij garanderen een student die de specifieke kwaliteiten, kenmerken en interesses bezit die u verlangt en bovendien prima past binnen uw bedrijfscultuur. Tel daar bij op dat wij de studenten tijdens hun stage intensief begeleiden en het mag duidelijk zijn: Recruit a Student als stagebemiddelaar bespaart u een hoop tijd en levert optimaal rendement.

Recruit a Student

check FLEXIBILITEIT
check NEN GECERTIFICEERD
check ERKEND UITZENDBUREAU
check GETALENTEERDE KANDIDATEN
check ZEKERHEID

Wilt u meer informatie over het inhuren van stagiairs voor uw organisatie?

Vrijblijvend informatie aanvragen

Waarom Recruit a Student?

Recruit a Student gelooft in de talenten van studenten. Studenten hebben allemaal hun eigenlijk kwaliteiten en zwakke punten. Doordat er de laatste tijd veel krapte is op de arbeidsmarkt zijn studenten onzeker over hun toekomst. Ze willen graag relevante werkervaring op doen in de vorm van een baan maar ook in de vorm van een stage. Hierdoor kunnen ze zichzelf gaan ontwikkelen, hun kwaliteiten verbeteren en hun zwakke punten aansterken. Wij zijn gespecialiseerd in het zoeken en plaatsen van studenten bij verschillende bedrijven. We zijn in veel verschillende branches actief. ZZo zijn wij bijvoorbeeld actief in de zorg, ICT, automotive, techniek, logistiek, zakelijke- en financiële dienstverlening. In wat voor branche uw bedrijf zich bevindt maakt dus niks uit. Wij kunnen gegarandeerd een passende stagiair vinden voor in uw bedrijf!En wie weet groeit een stagiair binnen uw bedrijf en wordt het een toekomstig medewerker. Wij halen voor u het talent van morgen vandaag in huis! Bent u geïnteresseerd in een gemotiveerde, hard werkende stagiair? Vul dan het offerte formulier in op onze website. Heeft u nog vragen of maakt u graag een persoonlijke afspraak? Vul dan het bel me terug formulier in op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.